UW RECHTERHAND IN DE HORECA

Waar draait het om als u gasten ontvangt, een feest organiseert, uw klanten bedient? Kwaliteit, klantvriendelijkheid en uitstekende service. U wilt immers dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Zo denken wij er bij WerQdag ook over. Daarom bemiddelen wij in gekwalificeerde medewerkers met passie voor hun vak. Productiemedewerkers, serveersters en hosts die elke gelegenheid tot een daverend succes maken. Gemene deler? Ze zetten altijd dat stapje extra om uw gasten in de watten te leggen. Ze zijn onze Quality Workforce.

Horeca bijbaan dinnershow

ALTIJD EEN SCHERP TARIEF

Bij WerQdag bent u verzekerd van de juiste kennis en ervaring. Onze tarieven zijn afhankelijk van de ervaring van onze medewerkers. Voor een ervaren horeca medewerker hanteren wij een ander tarief dan voor minder ervaren medewerker en andersom. 

Geen rompslomp
WerQdag brengt uitsluitend de kosten voor ingehuurd personeel in rekening, verder heeft u nergens omkijken naar. Loonstrookjes, werkgeverslasten en vakantiedagen? Dat regelen wij. 

INTENSIEVE TRAINING

Het horeca personeel van WerQdag heeft een intensieve training doorlopen. De basistraining voert hen grondig in in de horecamores en het horecajargon. Medewerkers leren omgaan met werkdruk, hoge verwachtingen van de opdrachtgever en de meest uiteenlopende wensen van de gast. Aansluitend volgt een trainingsweekend waarin het thema gastvrijheid centraal staat. We leren medewerkers te kijken door de ogen van de gast. Wat is tijdens een bezoek aan een horeca-gelegenheid een echte ‘killer’ (afknapper) en wat zorgt voor een ‘Wow moment’ (verbluffende service). Die ervaringen vertalen we naar een grandioze dienstverlening – de essentie van de Quality Workforce. 

ONVERGETELIJKE INDRUK!

Sfeer maken en leiderschap kunnen tonen – het zijn nuttige vaardigheden voor een horeca-medewerker. Onze beste en meest ervaren krachten doorlopen een uitgebreide training waarin de thema’s sfeer en leiderschap centraal staan. Tijdens een meerdaags verblijf in de Hotels van Oranje in Noordwijk maken wij ze bewust van hun verantwoordelijkheid voor sfeer – binnen het team én voor de gasten. Een goede sfeer is voor een gast immers de belangrijkste reden om langer te blijven. Voor medewerkers betekent het bovendien een fijnere werkomgeving waarin ze beter presteren. Hoe bewaak je deze sfeer? Hoe geef je een heldere briefing? Door deze vaardigheden in de praktijk te brengen, bezorgen we ook graag uw gasten een onvergetelijk uitje. 

GRANDIOZE DIENSTVERLENING

De Quality Workforce doet z’n naam eer aan. Wie er deel van uitmaakt, heeft eerst een uitgebreide training doorlopen. Onze medewerkers weten waar het om draait in de horeca. Ze begrijpen de essentie van een grandioze dienstverlening en dragen bij aan het verhogen van de sfeer én uw omzet. Wij zorgen bovendien voor medewerkers die bij u passen. Dat doen we door ons te verdiepen in uw bedrijf en uw uitdagingen. Wij willen u leren kennen en daadwerkelijk begrijpen waar uw business om draait. Zo weet u zich altijd verzekerd van maatwerk. 

ontdek uw mogelijkheden

Documenten